12 erős érv Cserkeszőlő mellett

2019-10-25 12:10:51

Jász-Nagykun-Szolnok megye leglátogatottabb termálfürdőjét és gyógyászati központját 2018-ban 471.199 látogató kereste fel. A településen a kereskedelmi és magán vendégéjszakák száma 2017-ben 193 742, míg 2018-ban 210 855 volt. Nem utolsó sorban a település évek óta a TOP 20-as hazai üdülési célpontok között szerepel. A számok jól példázzák, hogy kedvelt és népszerű hely Jász-Nagykun-Szolnok megye Tiszazugban található települése. Emellett a vendégek is számos pozitív visszajelzést adnak az ott tartózkodásról. A termalonline.hu nemrégen egy szuper összeállítást készített arról, hogy miért érdmemes felkerekedni és meglátogatni Cserkeszőlőt! Néhányat mi is kiemeltünk az igen erős 12 érvből/érdekességből: 

  • "Nincs még egy termálfürdő, amelynél annyi pozitív komment érkezne, mint Cserkeszőlő kapcsán" 
  • " A cserkeszőlői gyógyvíz kedvezően hat a mozgásszervi, nőgyógyászati panaszok esetén, de számos bőrbetegségre is. Ezen felül gerncproblémák, izomfájdalmak, a csontrendszert érintő betegségek esetén is enyhítheti a panaszokat, továbbá baleseti és műtéti utókezelések során is alkalmazzák."
  • "A fürdőkomplexumban 19 medence található."
  • "Cserkeszőlő szálláskínálatára sem lehet panasza a vendégeknek." 
  • A közeli települések is kiváló programokat kínálnak, Szarvas és Tiszakürt arborétummal, Kunszentmárton és Tiszaföldvár kiváló múzeummal, a táj pedig egy ígéretes kerékpáros túra reményével várja a vendégeket. 

A teljes cikk megtekinthető ezen a linken: https://termalonline.hu/furdok/cserkeszolo-gyogy-es-strandfurdo?fbclid=IwAR2qBUc-mFp4vaLDHYxybDl9Dcs7xEIeNllnFxGcdhcYaIJ3y5AaoS92bzo