Egyedi állatvilág kel életre a Tisza-tó partján

2023-06-05 14:24:10

Fedezd fel a varázslatos Tiszaderzsi Kenguruparkot!

           

A Tisza-tó egyik csodás hangulatú kistelepülésén, az Abádszalók közvetlen szomszédságában található, Tiszaderzsen 2022. júniusában nyílt meg hazánk egyetlen kenguru parkja. Olyan élményekre lelhetsz itt, amelyeket soha nem fogsz elfelejteni!

Szeretettel invitálunk hát téged és családodat, barátaidat, kollégáidat egy különleges kalandra, ahol a kenguruk világa és Ausztrália élővilágának egy szelete tárul fel előtted! Benett kenguruk között sétálhatsz, megcsodálhatod a vörös óriáskenguruk lenyűgöző termetét, de Ausztrália színes madarai a legkisebb zebrapintytől a legnagyobb kakadu fajokig is megtalálhatóak ebben a mini állatbemutatóban. De! Más földrészről is érkeztek vendégek. A közönségkedvenc szurikátákat vagy az aranyos alpakákat mindig játékos kedvükben találod!

 

Ha elfáradtál, akkor vár a játszóház, az Ausztrál Játszótér és már folytathatod is az állati kalandokat a simogatóZOOban, ahol kameruni juhok és törpekecskék várnak.

 

Miért éppen a Tiszaderzsi Kengurupark?

      Kenguruk mindenütt: Találkozhatsz az Ausztráliából származó, különleges kengurufajtákkal, és közvetlen közelről csodálhatod meg az ugrókészségüket és energikusságukat.

 

      Természet és friss levegő: Érezd a természet közelségét, sétálj, és lélegezd be a friss, tiszta levegőt. Itt feltöltődhetsz és felfrissülhetsz.

    

Oktató programok: Ne csak nézd a kengurukat, hanem tanulj is róluk!

 

Instagram-méltó pillanatok: Készíts egyedi és elbűvölő fotókat a kengurukkal, hogy emlékeid örökké megmaradjanak. Nézd, ahogy az Instagramod beindul a kedvelésekkel és hozzászólásokkal!

                              

Kényelmes környezet: látogass el a játszóház melletti kényelmes kávézóba, ahol frissítőket és finomságokat is találsz.

Ne hagyd ki ezt az elképesztő kalandot a Tiszaderzsi Kenguruparkban! 

 

Nyitva tartás

Hétfő        9:00 - 16:00

Kedd        9:00 - 16:00

Szerda     9:00 - 16:00

Csütörtök 9:00 - 16:00

Péntek     9:00 - 16:00

Szombat  9:00 - 16:00

Vasárnap  9:00 - 16:00

 

Szökött egy kis kalandvágy benned? 

Akkor itt az ideje, hogy felpattanj és elindulj a Tiszaderzsi Kenguruparkba!

 

Részletekért és jegyvásárlásért látogass el a: https://kengurupark.hu/ vagy https://www.facebook.com/kengurupark/