asd
2022-05-03 16:06:30
Nyolc Jász-Nagykun-Szolnok megyei étterem,
nyolc desszert – a desszert túra célja, hogy
megmutassuk a vidéki gasztronómiára fogé-
kony közönségnek: az Alföld szívében is számos
kulináris érték, fejlődés és felfedeznivaló akad.
A térség jellegzetes alapanyagait, kulináris örök-
ségét és tájjellegű gasztronómiai hagyományait
új formában bemutató, kreatív desszerteket
a résztvevő éttermek egész évben étlapon tartják,
a kedves vendégeket arra biztatjuk: kóstolják
végig mindet és vigyék jóhírünket!
Alföldi kamilla, kisújszállási vadrizs, kunsági köles,
homoktövis – többek között ezekből a nem minden-
napi, azonban a térségre jellemző hozzávalókból
készülnek ezek az egyedi, különleges desszertek,
felfedezésükhöz jó étvágyat kívánunk.