Csokifesztivál Szolnokon

2019-11-02 18:32:15

 

Lélekmelengető édes élmények a hűvös novemberben!  A hazai kézműves csokoládékészítők legnagyobb seregszemléje idén november 9-10. között várja az édesszájú közönséget az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. A 8. Szolnoki Országos Csokoládé fesztiválon a nemzetközi díjnyertes édességeket ismerhetik és vásárolhatják meg, emellett különleges családi programok is várják a látogatókat. Virtuális játékok, bábelőadás, gyermekkoncert, könyvbemutató, cukrász workshop teszik élményekben gazdaggá a Csokoládé fesztivált. Érkezik például Gáspár Bea, Gyenesdiásról "Sütis" Móni a gyümölcsös és krémes finomságaival, de lesz Real Gamer e-sport stand is.

Gombóc Artúr tuti megnyalná az összes ujját, mert az egy négyzetméterre jutó csokik és finomságok száma veszélyesen magas lesz november 9-10-én Szolnokon!    

Továbbo infó: www.agoraszolnok.hu, online jegyvásárlás: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/8-szolnoki-orszagos-csokolade-fesztival-szolnok-aba-novak-agora-kulturalis-kozpont-538541/event.html?fbclid=IwAR3IMWgMwTyBgtZawbUkqqehZcU9xigIbOsFc1MvMABE2Vmrc-tKmHMu1oA