Díjak Jász-Nagykun-Szolnok és a Tisza-tó Turizmusáért

2023-09-20 15:29:16

 

Az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület és a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal első alkalommal írja ki javaslattételi felhívását Jász-Nagykun-Szolnok vármegye és a Tisza-tavi térség turisztikai vonzerejét növelő, kiemelkedő tevékenységet végző személyek és közösségek, turisztikai szolgáltatások és turisztikai termékek elismerésére.

A „Jász-Nagykun-Szolnok Turizmusáért” és a „Tisza-tó Turizmusáért” címek elnyerésére javaslatot tehet bármely magyarországi lakcímmel vagy székhellyel rendelkező magán személy vagy jogi személyiséggel rendelkező szervezet, önkormányzat, állami szervezet, vállalkozás, egyesület, alapítvány. A javaslatokat 2023. október 20-ig lehet beküldeni a galo.anita@jnszm.hu vagy az alfoldszive@gmail.com e-mail címekre a szükséges javaslattételi adatlap beküldésével. 

Javaslatot tenni díjanként két kategóriában lehet: magánszemély és szolgáltatás ( ez utóbbiba tartozik minden turisztikai attrakció, étterem, program, közösség, vendéglátóhely, fürdő, múzeum, helyi termék, stb...tulajdonképpen minden, ami nem egy magánszemélyre vonatkozik)

A részletes pályázati felhívást ide kattintva lehet letölteni. Az adatlapot itt