Édes Szívem! Elindultunk!
2024-04-30 13:58:55
Elindultunk a desszert túránk 2024. évi újdonságaival!
Mezőtúri birsalma, kisújszállási vadrizs, homoktövis, aszalt szilva, csipkebogyó - többek között ezekből, a térségre jellemző hozzávalókból készülnek az idei egyedi, különleges desszertek, amelyeket erre a programra kreáltak tehetséges cukrászok, séfek.
2024. április 24-én sajtónyilvános eseményen hivatalosan útnak indítottuk Mautner Zsófi ötlete alapján és kreatív szakmai közreműködése mellett az "Édes Szívem! desszert túra az Alföld szívében" programunk második etapját.
Galó Anita (balra) és Mautner Zsófi köszöntik a vendégeket a programot bemutató sajtótájékoztatón
Nyolc Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei étterem, nyolc desszert - a 2024-es, immár - 2022. május után - második alkalommal megszervezett desszert túra célja ismét az, hogy megmutassuk a vidéki gasztronómiaára fogékony közönségnek: az Alföld szívében is számos kulináris érték, fejlődés és felfedeznivaló akad.
Az Édes Szívem! desszert túra az Alföld szívében programunk állomáshelyei és desszertjei: