Horgászturisztikai központ nyílt Tiszaroffon!

2021-06-03 19:53:51

     

 

A Tisza-tó közelében, Tiszaroffon június elejétől már fogadja a vendégeket a napokban átadott Horgászturisztikai Központ. Bejelentkezni a 70/389 5153-as telefonon lehet 

 

A térségben tavaly 130 ezer  horgásznapot eltöltő pecásokat megcélzó beruházás a Tisza folyó partján található. A beruházás célja egyértelműen egy olyan központ létrehozása volt, amely minden igényt kielégít mind területileg, mind pedig funkcióját tekintve, amelyek elengedhetetlen a horgászathoz, a pihenéshez. Ennek köszönhetően megtörtént a már az ingatlanon lévő főépület, illetve tárolóépület felújítása, de még haltisztító helyiségre és rendezvények megtartására alkalmas terekre is gondoltak a beruházók. 

 

     

    

Az emeleten 3 db vendég-apartman találató -  1 db kétszobás családi-, valamint 2 db egyszobás apartmanhelyiséggel. A gyerekek a felesleges energiáikat az udvari játszótéren is levezethetik.  

A csónakok vízre való kijutást az újonnan megépített sólyapálya segíti, amely a kompátkelő melletti területen került kialakításra. Túravezetős horgász- és csónaktúrák is igényelhetők. 

További információ a Horgászturisztikai Központ Facebook oldalán található.