ELMARAD!! a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Turisztikai Konferencia
2020-03-12 14:03:56KÖZLEMÉNY!
Kedves Résztvevőink! Kedves Érdeklődők!
Tekintettel a koronavírus miatt kihirdetett vészhelyzetre, a II. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Turisztikai Konferencia március 26-án ELMARAD! Törekszünk arra, hogy a rendezvényt egy másik időpontban megtartsuk még ebben az évben.
Kérjük, hogy a befizetett részvételi díjakkal kapcsolatban a galo.anita@jnszm.hu e-mail címen vegyék fel velünk a kapcsolatot.
A megértést köszönjük.
Örömmel jelentjük, hogy az “Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat támogatásával ismét megrendezi a II.Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Turisztikai Konferenciát – Gasztrokincsek az Alföld szívében címmel 2020. március 26-án (csütörtökön). Az esemény fókuszában ezúttal a gasztroturizmusban rejlő lehetőségek állnak.
Feltétlenül számítunk Önre ha:
✔ érdeklődik a turizmus aktuális információi, trendjei iránt,
✔ szeretne kapcsolatot építeni és erősíteni a szektorban tevékenykedőkkel,
✔ érdekes és információban gazdag előadásokat hallgatna a turizmus szereplőitől és ismert szakemberektől,
✔ szívesen kósolná meg az “Alföld Szíve” ismert és kevésbé ismert ízeit.
A konferencia középpontjában ezúttal Jász-Nagykun-Szolnok megye, az “Alföld Szíve” gasztronómiai kincsei állnak. A rendezvény kiemelt vendége:
Mautner Zsófi gasztroblogger, az Alföld szíve (azaz Jász-Nagykun-Szolnok megye) gasztronagykövete
A helyi termékeken alapuló kreatív gasztronómiában fantasztikus lehetőségek rejlenek itt az “Alföld Szívében”. A térségi (jászok és kunok) hagyományokban gyökerező étkezési szokások mellett népszerűsíteni szeretnénk a helyi termékeken, a helyi termelők munkáján, az újszerű gondolkodáson, a kreatív technológián, az innovációra nyitott vállalkozásokon és a hatékony marketingen alapuló gasztronómiai értékeinket a turizmus piacán.
Ugyanakkor emellett a konferencia a Jász-Nagykun-Szolnok megyében fellelhető egyéb értékeket, újdonságokat, valamint a hazai turizmus és a kapcsolódó szakterületek fejlődési irányait is meg kívánja mutatni a résztvevőknek ismert hazai szakemberek előadásain keresztül.
A résztvevőket gasztrobemutató is várja, amelyre meglepetésekkel és különlegességekkel készülünk. Ennek részleteiről lentebb olvashatnak.
Lássuk, milyen témákat hozunk:
- gasztrokincsek az “Alföld Szívében”,
- a bio élelmiszerekben rejlő lehetőségek a turizmusban,
- generációs szokások és változások a (gasztro)turizmusban,
- a hazai és a térségi turizmus helyzete,
- a közösségi média lehetőségei és eszközei a turizmusban,
- jó gyakorlatok a gasztronómiában.
További részletek és jelentkezés közvetlenül a konferencia oldalán: www.turisztkonf.marketingjam.eu. Találkozzunk március 26-án, Szolnokon!