Keménykalap, Krumpliorr, Bagaméri, Retro Fesztivál

2017-06-26 21:21:35


“Te kis hamis, hol itt az ibolya?” … folytatná a dallamok sorát egy régi-régi sláger! És, ha szerencsénk van, akár ez is felcsendülhet július 28-29-én a Kumánia Retró Fesztiválon, ahol fellép Korda György és Balázs Klári, a Pa-Dö-Dő, a Kozmix, Ed Philips and the Memphis Patrol, a Máté Péter Emlékzenekar és a Party Art’sOK.
A Strandok éjszakájához kapcsolódóan a fesztivál ideje alatt éjszakai fürdőzéssel, kézművesek utcájával, a Magyar Posta utazó kiállításával, fürdőtörténeti bemutatóval, és izgalmas sportolási lehetőségekkel várják a Kumániába érkezőket (szöveg forrás: www.eletforma.hu cikke) 


Kisújszálláson arra szövetkeztek a helyi turisztikai szakemberek, hogy a kun településre csábítsák a hazai és a külföldi vendégeket. Az újtratelepítésének 300. évfordulóját ünneplő hangulatos kis mezőváros zegzugos utcáival, tölgyesével, 48-49 fokos termálvizével igazi kikapcsolódást ígér mindenkinek. Ezért gondoltak arra, hogy újdonságokkal, kiváló programokkal gazdagítják a kínálatot. A Retro Fesztiválra érkezőket külön szállás ajánlattal várják, íme: