Március 1-jén nyit a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum

2019-02-27 15:01:19Tiszafüreden, a Tisza-tó fővárosában üzemelő kerékpáros centrum fontos mozgató rugója és kiszolgálója a Tisza-tó térségébe egyre nagyobb számban érkező bringásoknak, az aktív időtöltés szerelmeseinek. A forgalom intenzitásának további várható növekedésével lépést tartva a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum ezért már 2019. március 1-től újra várja a bringázás kedvelőit.
A tavalyi évben új kerékpáros rekord dőlt meg hazánk második legnagyobb tavánál, hiszen a Kiskörei Hallépcsőnél kihelyezett számláló mutatója 57 ezernél is több kerékpárost regisztrált 2018. szeptember végéig. A családi programnak is kiváló kerékpáros túrák mellett a cégek, intézmények csapaépítő tréningjeinek igényeit is felkészülten, túra vezetővel és akár kapcsolódó étkezési és szállás szolgáltatással várja a centrum.
Megkönnyítve annak lehetőségét, hogy a többgyermekes családok és az ország bármely településéről érkezők egy igazi élmény kerékpározás keretében felfedezhessék fel a Tisza-tó varázslatos vidékét, a kerékpáros centrum a Coop törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek már a nyitás napjától valamint várhatóan hamarosan az MKB Bank ügyfelei és a MÁV Start klub kártyával rendelkezők részére is kedvezményesen bérelt kerékpárokat biztosít a tó körüli túrázáshoz.
Minden további információ megtalálható a Tisza-tónál kerékpározni szerető vendégkör számára a centrum új magyar és angol nyelvű weboldalán: www.ttkc.hu és www.crchungary.com