Az emlékek titka, az este varázsa: Múzeumok Éjszakája!

2023-06-19 09:19:37

Múzeumok Éjszakája

2023. június 24. (szombat)

Fedezd fel Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, azaz az Alföld Szíve kulturális kincseit és vegyél részt izgalmas kalandokon az idei Múzeumok Éjszakáján!

Ez az este országszerte lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezd múzeumaink gazdag gyűjteményét, és ellátogass a kultúra és a turizmus olyan helyszíneire,  ahol a történelem, a művészet és a kultúra egy éjszakai élményben találkozik. Csatlakozz nálunk, az Alföld szívében tárlatvezetésekhez, és a különböző izgalmas programokhoz ahol elmerülhetsz a múlt izgalmas világában, és fedezz fel olyan rejtett kincseket, amelyek a régió kulturális örökségét tükrözik!

A Múzeumok Éjszakája nemcsak kulturális élményt nyújt, hanem egyedülálló lehetőséget is ad a szórakozásra: 

  • Élvezd a zenés és táncos előadásokat, amelyek a helyi tehetségek fellépésével varázsolják el a közönséget.
  • Fedezd fel a helyi ízeket és élvezd a gasztronómiai különlegességeket, amelyek a vármegye híres ételeiben és italaiban rejlenek.
  • Próbálj ki új dolgokat és légy részese olyan különleges világoknak, melyekben még nem jártál.

Összegyűjtöttük Neked, hogy milyen remek programok várnak Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében június 24-én, a Múzeumok Éjszakája rendezvényein. Nincs más dolgod, csak kattints a linkre és máris látod a programot:  

Túrkeve

Finta Múzeum 18:00-23:00
 
 
Kiss Pál Múzeum

 

 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy felfedezd ezeket a csodálatos múzeumokat, és élvezd az izgalmas programokat, amelyek a vármegye kulturális gazdagságát tükrözik. Gyere el és fedezd fel Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye kulturális örökségét a Múzeumok Éjszakáján!

További információkért és a teljes programlistáért látogass el a https://muzej.hu/ oldalra!