Nyár végi tekergő Szolnokon

2017-08-08 09:21:28

Az iskola kezdés előtt még egy jó kis kerékpártúrára várnak általános és középiskolásokat Szolnokon! A bicajos kalandtúra célja a város kerékpárút-hálózatának és a szolnoki kerékpáros turizmus népszerűsítése mellett a diákok tudásának bővítése játékos vetélkedő formájában . 


Éppen ezért az augusztus 23-ai „Nyár végi teker(g)ő” nem egy gyorsasági verseny, nem az a cél, hogy a résztvevők minél hamarabb teljesítsék a távot, tehát nem az idővel futnak versenyt, eredményüket az egyes megállókon nyújtott teljesítményük határozza meg, miközben önfeledten, magukat jól érezve tölthetnek el egy vidám délutánt a megyeszékhelyen.

A rendezvényen 6 állomáson (Tiszai hajósok tere – Vízilabda Aréna – Turisztikai és Szabadidő Központ – Sportcentrum Játéktér - Rózsakert – Városháza) mérhetik össze szellemi és gyakorlati tudásukat a résztvevők. Azok a fiatalok, kik a legtöbb pontot gyűjtik össze, az értékes nyeremények mellett, akár egy új kerékpárral is gazdagabbak lehetnek.

Minden résztvevő oklevelet, kerékprizmát, láthatósági mellényt, zsebtérképet, müzli szeletet és vizet kap ajándékba.

Regisztrációs határidő:2017. augusztus 20-ig a marketing@ph.szolnok.hu e-mail címen név, életkor és szülők elérhetőségének megadásával vagy személyesen a Tourinform Szolnok Irodában.