Star Wars kiállítás Szolnokon

2018-04-12 14:50:48

A RepTárban december 9-16-ig huszonöt Csillagok háborúja-makett mutatja meg magát.

Iderepül az Ezeréves Sólyom, R2-D2, C-3PO, több vadászgép és csillagromboló.

A kiállítás a RepTárba váltott alap belépőjeggyel látogatható, amely sorszáma a http://www.reptar.hu  honlapunkon regisztrálva nyereményjátékon vesz részt.
Nyeremények: korlátlan éves belépők és ajándékcsomagok.

Star Wars-os kiegészítő programok:

2017. december 9. (szombat)
A Lázadó Légió és az 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége tagjai magukra öltik kedvencük jelmezüket (X-Szárnyú vadászgép pilóta, Birodalmi tiszt, Rey az új filmből, Boba Fett, a fejvadász és Rohamosztagosok), akikkel akár fotó is készíthető.

Star Wars jelmezben érkező vendégeink pilótapont kupont (ingyen beülési lehetőség a MiG-21- es illetve a JAK-52- es repülőgépbe) kapnak a Recepción.

"Blast a Troopernek"- játék az 501-es Légió Rohamosztagosai szervezésében Rohamosztagosokra lehet lövöldözni.
A leendő játékosok x összeget adományozhatnak a Szent Márton Gyermekrohammentő adománygyűjtőjébe, cserébe pedig célba vehetnek egy rohamosztagost, aki igyekszik a lövedékek elől kitérni.

2017. december 16. (szombat)
Kiskunfélegyházi Makett Klub elhozza nagy csillagromboló makettjét, Star Wars-os kézifegyverek 1:1 arányú makettjét (lézerfegyverek, lézerkardok stb.), egyéb űrhajó maketteket, űrhajók, űrjárművek tervrajzait. A Hangár Galérián látvány makettezés lesz, ahol a nap folyamán a szemünk előtt épülnek fel a különböző űrjárművek, így a látogatók nyomon kísérhetik egy-egy űrhajó megépítését a kezdetektől.

Bővebb információ: http://www.reptar.hu