Gyertek Szolnokra kalandozni!

2022-07-07 13:22:09

Ha Szolnokon töltöd a szabadidődet nyáron, és szereted az aktív kikapcsolódást, akkor máris mutatunk Neked két jó programot. 
 
 
Látogass el a Szolnok Élménysziget-re, amely a város zöld tüdejében, a Tiszaligetben egymáshoz közel kínálja a kalandparti élményt és a szabadstrandolás lehetőségét. Elmentünk és friss fotókat készítettünk nektek a napokban.
 
                              
 
A tavaly megnyitott hétpályás, ötvenkét állomásos kalandpálya csodás, nyugodt környezetben, a Tiszaligeti Csónakázó tó partján, futókörrel körbeölelve kínál pár órás szórakozást kisgyermekeknek, felnötteknek és profiknak egyaránt. A nyitvatartásról mindig érdemes tájékozódni az Szolnok Élménysziget oldalán. Ott jártunkkor épp egy nemzetközi csoport kereste az aktív kalandokat.
 
                                  
                                  
 
 
Ha utána megmártóznál a Tiszában, akkor kulturált szabad strandon teheted meg, mindössze pár perces séta útra a kalandparttól. A százötven méter hosszú homokos partú szolnoki szabad strand minden nap 10-18 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeket, büfével, zuhanyozóval, öltözővel.
 
 
                                      
 
Ha mindez nem lenne elég, akkor a RepTár - Szolnoki Repülőmúzeum-ba további interaktív élményeket gyűjthetsz.
 
                                      
 
                                                    
 
Gyertek, nagyon várunk Benneteket Szolnokon (is)! Ha szállást kerestek a városban, a Szolnok Tourinform oldalán, honlapján biztosan tudtok válaogatni.
Köszönjük a Szolnoki Városüzemeltetési Kft vezetőinek és munkatársainak a lehetőséget!