Turisztikai gála 2023

2023-10-30 18:24:46

 

Nagy örömmel osztjuk meg, hogy „Jász-Nagykun-Szolnok & Tisza-tó” Turisztikai Gálát szervez az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület és a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott eseményt 2023. december 1-jén (pénteken) 17:00 órai kezdettel tartjuk Szolnokon, a Tiszaligetben, a Debreceni Egyetem Szolnoki Campusának aulájában. Az eseménnyel kapcsolatban az alábbi információkat szeretnénk megosztani Önökkel:

  • egy olyan hiánypótló estet tervezünk, amely sokkal inkább szól a turisztikai szolgáltatók megbecsüléséről,  a tudás- és információmegosztásról, a kapcsolatok építéséről, mintsem egy klasszikus szakmai konferenciáról.
  • Az esemény keretében nyújtjuk át a Jász-Nagykun-Szolnok Turizmusáért és a Tisza-tó Turizmusáért Díjakat – első alkalommal. A beérkezett javaslatokról Bíráló Bizottság dönt, a tagokat a gálán mutatjuk be. A díjazottak Pogány Gábor Benő, Munkácsy-díjas szobrászművész bronz plakettjét kapják.
  • A gálára maximum 120 fő vendéget tudunk fogadni, a jelentkezéseket kizárólag a www.alfoldszive.hu oldal Turisztikai Gála menüpontjában található információs felületen lévő adatlap beküldésével ( honlap alján található) tudjuk fogadni a beérkezés sorrendjében. Belépés kizárólag visszaigazolt részvétel birtokában. 
  • A részvétel kizárólag az Alföld Szíve TTE és a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal tagjai számára ingyenes. 
  • A rendezvény magában foglal egy három fogásos vacsorát, amely egy igazi térségi csapatmunka eredménye lesz. Az előételt a szolnoki Liliomfi Étterem, a főételt a Lépcső Bisztró Tisza-tó, a desszertet pedig a berekfürdői Park Étterem szakácsai, cukrásza készítik el. 
  • A gálával kapcsolatos minden információ ( program, előadók, védnökök, részvételi költség, jelentkezési űrlap) elérhető a www.alfoldszive.hu oldal Turisztikai Gála menüpontjában. A gála előadói között köszönthetjük Mautner Zsófit, Ljasuk Dimitry-t és Pálfi Évát.
  • Nagy örömünkre több, színvonalas kísérő program is színesíti a gálát. Bemutatkozik az idén 50 éves Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósága, a Tisza-tó 50 utazó jubileumi kiállítás a tiszafüredi Kiss Pál Múzeum jóvoltából, lesz helyi termelői pultunk Abádszalók Város és a Tisza-tó Strand Kft. összefogásában, Varázslatos Tisza-tó és Jászkunság címmel Andrásiné Pocsalyi Julianna festménykiállítása lesz látható az emeleti galérián, valamint a Kézműves Örökség Egyesület Kunhímző Közössége szervezésében életre kelnek a Jászkunság kulturális kincsei "Ránk bízott örökség" címmel. 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük kattintson erre a linkre