Új élményelem a RepTárban!

2021-01-29 15:06:04

Nyugodtan kimondhatjuk, hogy Szolnok legismertebb és legkedveltebb turisztikai attrakciója a RepTár néven ismert interaktív repülőmúzeum, mely egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Közép-Kelet Európában.  A RepTár csapata 2016. szeptemberi nyitása óta folyamatosan dolgozik a szolgáltatások bővítésén. A sok látnivaló mellett kedvezmény kártyarendszert dolgoztak ki, konferencia és különböző családi események helyszínévé válnak időről-időre, speciális programokat szerveznek ( éjszakai repülős családi pizsama party, szimulátor bajnokságok, Star Fans Day Star Wars rajongóknak). 

Kép forrás: RepTár FB oldala 

 

A legújabb fejlesztés eredményeként a Rámpás rakodó épületében, a katonai akadálypályán a drótkötél-csúszópálya, a sötét labirintus és ügyességi akadályok mellett egy 29 m2-es, 2,5 méter magas, 11 méter széles állandósított mászófal is bevetésre készen várja a nyitást és a vendégeket.   
A falon önállóan és csapatként kooperálva, különböző játékos, ügyességi feladatokat lehet végrehajtani. Az élményre épülő tevékenység során látens módon különböző képességek fejlesztése történik, pl: erő, gyorsaság, állóképesség, motorikus képességek, mozgás koordináció. Ha kipróbálnád az új mászófalat, vagy csavarognál egy tartalmasat a RepTárban, akkor kövesd a nyitással kapcsolatos aktuális információkat a www.reptar.hu oldalon vagy a RepTár - Szolnoki Repülőmúzeum Facebook oldalán.