Új elnök az Alföld Szíve élén

2024-07-08 12:04:14

 


Sebestyén Ferenc lemondásával, a tagok jelölése alapján és a jelenlévők egyhangú támogatásával Galó Anitát, az 54 tagot számláló Egyesület eddigi titkárát választotta elnökké Egyesületünk 2024. június 27-én, Dr. Gulyás Zoltán ügyvéd jelenlétében megtartott közgyűlése.
Az új elnök beszédében kiemelte, hogy a térségi szintű együttműködések felértékelődnek a turisztikai szektorban a jövő desztinációs stratégiája miatt. Ezért munkáját az alábbi célok mentén tervezi erősíteni:
✅ a Tisza-tó és a Jászkunság turisztikai pozíciójának erősítése a hazai szakmai érdekképviseletben;
✅ az Alföld Szíve TTE és a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal tagjainak egymást támogató tevékenységének fokozása;
✅a mennyiségi bővülés helyett a meglévő együttműködői kör és hálózat minőségi fejlesztése;
✅szorosabb együttműködés a térség TOURINFORM irodáival;
✅pályázati források bevonásának fokozása;
✅a hálózatban rejlő erőforrások hatékonyabb kihasználása;
✅ szolgáltatói workshopok és szakmai látogatások révén a térség minőségi kínálatának megismertetése a szereplőkkel.
A közgyűlés a titkári feladatok ellátásával Sebestyén Ferencet bízta meg.

 

Galó Anita, aki főállásban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzati Hivatal elnöki titkárságvezetője,  2012. október 5-e óta töltött be - elnökké választásáig - az "Alföl Szíve" Térségi Turisztikai Egyesület titkári posztját. Az Egyesület szakmai munkavégzésében központi szerepet játszott a kezdetektől, nevéhez kötődik számos nagyszabású kezdeményezés megvalósítása, mint például a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal 2019. márciusi életre hívása és működtetése, a térség gasztroturisztikai attrakciója, az Édes Szívem desszert túra - Mautner Zsófi megvalósítása, valamint a Turisztikai Gála életre hívása, amelynek egyik kiemelkedő része a Tisza-tavi és a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei turisztikai díjak átadása. 

Jó munkát kívánunk a régi-új vezetőknek!