Újra itt az Advent az Alföld szívében!

2022-12-12 13:06:25

Újra itt az advent! Jász-Nagykun-Szolnok megye több települése készül állandó, vagy éppen egy napos programokkal, melyeket igyekszünk nyomon követni és folyamatosan frissíteni a kínálatot itt a honlapunkon! Lássuk, mit tudunk eddig!

 

  • Teljes ünnepi díszbe öltözik Tiszafüred városa. December 2-től minden hétvégén karácsonyi kézműves vásárral várja a látogatókat.

  • Szolnokon végre ismét várja az Adventi Falu a vendégeket a Kossuth téren. November 24 és december 31 között hétfőtől csütörtökig 14-22 óráig, pénteken és szombaton 14-23 óráig, vasárnap 20 óráig várja a forralt borozni, beszélgetni,ünnepre hangolódni, enni-inni vágyókat a város. Sőt, december 16-tól 18-ig pénteken és szombaton 10-17 óráig vasárnap 9-13-ig adventi kézműves vásár is lesz az Agórában. Őstermelői és kézműves termékek ünnepi választékában, kézműves foglalkozásban és karácsonyi népzenében nem lesz hiány!

 

 

  • Túrkevén is lesz karácsonyi falu, advent első hétvégéjén már komoly programokkal készül a város. A könyvtárban például adventi koszorú és mézeskalács házikó kiállítást szerveznek. Az első hétvége programja a plakáton.

  • Jászberényben December 16-tól minden nap vár a Karácsonyi falu a Lehel vezér téren! December 21-ig minden nap ünnepváró előadásokkal, mesejátékkal, koncertekkel, iskolai és művészeti műsorokkal és adventi vásárral készül a Jászberényi karácsonyi falu. Látogassatok ki és válogassatok a forró, téli finomságokból, kézműves portékákból a kivilágított főtéren! December 18-án a negyedik gyertyagyújtás melett színes programok is várnak a látogatókra.